Donderdag avond

Elke vrijdagavond van 19:00 tot 23:00. Deze avond is alcoholvrij tot 20:30, hierna mag iedereen die 18+ is en koud biertje/wijntje komen nuttigen. Je kunt gezellig zitten of actief bezig zijn met poolen, tafeltennis, tafel voetbal, gamen of een gezelschapsspel.

Vrijdag middag/avond

Elke vrijdag middag is er vanaf 15:00 uur een inloop in JOEB, heb je zin om aan het eind van die .... schoolweek even tot rust te komen en even je eigen ding te doen ,alleen of met je vrienden dan ben je van harte welkom om te poolen, tafeltennissen, gamen of gewoon gezellig samen te zijn.

 

Ook vrijdag avond van 20:00 tot 23:00 staan er weer 2 vrijwilligers klaar om er het beste van te maken voor de kinderen die avond weer de allerleukste dingen kunnen doen in joeb.

 

Leeftijd: alle, Iedereen met een goed humeur.


Zaterdag avond

Zaterdag avond staan er wèèr 2 hartstikke leuke vrijwilligers klaar die er elke zaterdag een leuke avond van maken met harde muziek en gave disco lichten. Let elke week op de agenda want er worden ook wel eens leuke dingen gedaan op deze avond zoals filmkijken of een tournooi (game).

 

Leeftijd: Alle.